Goedendag ik ben Stella Groom en ik ben al twaalf jaar interieurstylist en dat doe ik met heel veel plezier.

Met mijn jarenlange ervaring weet ik hoe ik op een professionele manier het interieur van elk huis of kantoor en elke kamer kan omtoveren tot een ware droom die uitkomt voor elke klant. Voor mij is belangrijk dat de klant altijd tevreden is over mijn geleverde diensten.

Verder geef ik ook advies aan vele mensen die graag hun huis en kamers zelf willen inrichten. Zo kunnen ze in hun eigen tijd en hun eigen stijl hun eigen smaak en identiteit in elke kamer naar buiten brengen.

Als interieurstylist hou ik mij bezig met het inrichten van verschillende ruimtes in huis of kantoor. Daarbij maak ik dan gebruik van bestaande producten en materialen zoals meubels, verlichting, wandkleden en  vloerbedekkingen, kleden, poefjes en kussentjes

Voor mij is het belangrijk om bij het inrichten van de verschillende ruimtes dat de maatvoering en de compositie een harmonisch geheel vormen.  Ik maak daarbij heel veel gebruik van verschillende kleuren,  materialen, meubels en andere producten.  Dit alles gaat ook in samenspraak met de mensen die mij betalen om het voor hen te doen.

Mijn inspiratie haal ik uit het heden, verleden en mijn fantasie en die van mijn opdrachtgevers. Samen kunnen we met al onze geweldige ideeën komen tot een exclusieve stijl dat een ieder ogen wijd open doen staren. Maar daarvoor ga ik ook. Inventief, creatief en innovatief.

Met mijn artikelen op de website zal je heel veel kunnen leren over het beroep van interieur stylist. En het is voor een ieder. Zowel heren als dames zijn welkom om uit mijn artikelen lering te trekken.